Pentuja

Tappuran ensimmäinen pentue syntyi 7.5.2017. Pentueessa on kuusi urosta ja yksi narttu. Kaikki pennut ovat jo muuttaneet omiin koteihinsa.


Seuraavat pentuesuunnitelmat ovat vuodelle 2019.
Pentuesuunnitelmista voi kysellä: aino.hirvonen@gmail.com


Tappuran ensimmäinen pentue: Tappuran R-pentue

FI MVA V-10 HK3 FH1 JK1 BH AD Takkutukan Teräsmies "Veikko" 

<3
FH2 HK1 TK1 BH AD MH Takkutukan Vinka "Vinka"

FH2 HK1 TK1 BH AD MH Takkutukan Vinka "Vinka"
FI MVA V-10 HK3 FH1 JK1 BH AD Takkutukan Teräsmies "Veikko"
                                


Pennuista odotan taistelutahtoisia ja tempperamenttisia koiria, jotka soveltuvat monipuoliseen harrastamiseen ja aktiiviseen elämään, mutta jotka pystyvät myös rauhoittumaan ja lepäämään tarvittaessa, ja ovat rauhallisia ja tasapainoisia kotioloissa. Pentueen molemmat vanhemmat ovat aktiivisia harrastuskoiria, joiden kanssa on ilo elää ja harrastaa. Molemmat vanhemmat ovat käyneet useita kertoja kokeilemassa paimennusta lampailla, ja osoittavat hyviä paimennustaipumuksia ja koulutettavuutta paimennukseen. Molemmat vanhemmat ovat myös suorittaneet AD-kestävyyskokeen.

 SUKUTAULU  Yhdistelmän sukusiitoskerroin viidellä sukupolvella on 0,00 ja sukukatokerroin 0,98


Pennut myydään liikunnallisiin, aktiivisiin ja mielellään tavoitteellisesta harrastamisesta kiinnostuneisiin koteihin.

Takkutukan Vinka "Vinka" KoiraNet 

FH2 HK1 TK1 BH AD MH

Lonkat: C

Kyynärät: 0

Polvet: 0

Silmät: terveet 

Selkä: terve (Ventelä)

Luonnetesti +142 laukausvarma 

MH-luonnekuvaus suoritettu

Näyttelyt: EH

 

Vinka on vilkas ja taistelutahtoinen, rohkea narttu, joka suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti. Vinka harrastaa päälajinaan erikoisjälkeä, josta sillä on koulutustunnus FH2. Lisäksi Vinka harrastaa pk-hakua, josta sillä on koulutustunnus HK1, sekä treenailee tokoa.

Vinka on täysin alustavarma kaikilla pinnoilla, eikä jännitä korkeita paikkoja tai pudotuksia. Vinka on laukausvarma, eikä pelkää muitakaan kovia ääniä. Arkielämässä Vinka on hyvin rauhallinen ja huomaamaton, mukava seuralainen.

Vinka on täysin perusterve 5-vuotias koira, jolla ei ole mitään kutinoita, iho- tai turkkiongelmia, ruokarajoitteita tai vatsaongelmia.

Takkutukan Teräsmies "Veikko" KoiraNet

FI MVA V-10 HK3 FH1 JK1 BH AD

Lonkat: A

Kyynärät: 0

Polvet: 0

Silmät: terveet

Selkä: terve (Ventelä)

Luonnetesti +127 laukausvarma

Näyttelyt: FI MVA V-10 3xCACIB 

 

 

Veikko on taistelutahtoinen, reipas ja rempseä mudiuros, joka suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti, mutta sillä on myös runsaasti puolustushalua ja terävyyttä. 

Veikko harrastaa päälajeinaan pk-hakua ja erikoisjälkeä. Nuorempana Veikko oli mukana myös pelastuskoiratoiminnassa, ja se on suorittanut raunioilta ja pelastushausta SPeKL:n loppukokeet. Veikko toimi pelastuskoirana hälytysryhmässä vuosina 2011 - 2013.

Veikko on täysin perusterve, nyt 9-vuotias koira, jolla ei ole mitään kutinoita, iho- tai turkkiongelmia tai ruokarajoitteita. Veikko on alustavarma kaikilla pinnoilla, eikä se pelkää mitään kovia ääniä.

 

 
 

 

 

   

Tappuran pennut:

 

- On rekisteröity Suomen kennelliittoon ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

- Luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä.

- Elävät kotonani normaalin elämän keskellä, tutustuvat ennen luovutusta erilaisiin ihmisiin ja toisiin koiriin ja saavat ulkoilla säiden salliessa mahdollisimman paljon.

- Ruokitaan monipuolisella raakaruoalla ja laadukkaalla kuivamuonalla.

- Saavat mukaansa pentupakkauksen ja kasvattajan tuen koko elämänsä ajaksi. Minun puoleeni voit aina kääntyä niin koiran koulutusta, arkielämää kuin vaikka ruokintaakin koskevissa asioissa.

 

 

Pennunostaja:

 

- Tarjoaa koiralleen rakastavan kodin, runsaasti liikuntaa ja henkisiä virikkeitä, sekä napakan peruskoulutuksen, ja on selkeä, oikeudenmukainen laumanjohtaja koiralleen.

- Sitoutuu käyttämään koiransa vähintään PEVISAn mukaisissa terveystutkimuksissa 1 - 2 vuoden iässä. Suosittelen, että koiralta tutkitaan lonkat, kyynärät, polvet, silmät ja koko selkä.

- Antaa kasvattajalle luvan julkaista koiraa koskevat merkittävät terveystiedot ja sairaudet

* En myy mudipentua lapsen/alaikäisen koiraksi, ellei perheen aikuinen ole aktiivinen ja kokenut koiraharrastaja 

* En myy pentuja osamaksulla

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

aino.hirvonen[at]gmail.com

(Puhelinnumeroni on työni vuoksi salainen, siksi toivon ensimmäiset yhteydenotot sähköpostilla.)